FoodPaper houdt je kaas vers en je naam herkenbaar!

Kaaspapier bedrukken met je eigen logo!

Kaaspapier bedrukken lokaal in Friesland, wij bedrukken FoodPaper! Dit kaaspapier heeft als tegenstelling tot gewoon kaaspapier, géén plastic laagje, daardoor kan het papier geheel in de papiercontainer na gebruik. Maar behoud wel de versheid van kaas! Wij bedrukken jouw FoodPaper met jouw logo!

PLA Plasticvrije kaasverpakking

FoodPaper bevat géén plastic binnenlaag, ook bevat het geen PLA-plastic. Hierdoor kan het gehele papier in de oud papier container. Het gebruik van duurzaam verpakkingsmateriaal zoals FoodPaper draagt bij aan een beter milieu én ook aan het bewaken van de kwaliteit van jouw product én merk.

Vetvrijpapier bedrukken Friesland

Kaaspapier, ook wel vetvrij papier genoemd bedrukken wij met je eigen design / logo / huisstijl, voor jouw herkenbaarheid!

Waarom is naamsbekendheid zo belangrijk?

Naamsbekendheid geeft aan hoe vertrouwd de consument is met jouw bedrijf en boodschap. Het is niet alleen dat mensen je logo herkennen, of “wel eens van je hebben gehoord”, maar dat je klanten je merk en kwaliteit herkennen en weten waarvoor je staat. Naamsbekendheid staat of valt met herhaling. Hoe vaker men iets ziet, hoe beter men dit onthoudt.

Met een algemene of blanco verpakking bereik je dit nooit, sterker nog, je promoot een algemeen product wat overal te verkrijgen is. Geeft je kwaliteit en service een blijvend beeld.

Creëer tevreden en terugkerende klanten met plasticvrij en duurzaam FoodPaper

Bezoek ons: Zeilmakersstraat 10, 8607 WT SNEEK
Friesland

Neem contact op:

+31 515425544

info@foodpaper.eu